ТВ Скопје

image_pdfimage_print

2018 година:

Извештај од спроведен надзор

Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови

– Вонреден административен надзор – ТВ Скопје ДОО Скопје (Правилник за минимални технички, просторни, финансиски и кадровски услови за добивање дозвола за радио и телевизиско емитување) – 14.05.2018

 

2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility