Поништени постапки за јавни набавки во 2017 година

image_pdfimage_print

Анализа на родовите прашања и на начинот на прикажување на жените во програмите на радиодифузерите, Оглас бр.19/2017

Јавната набавка може да се погледне на следниот линкAccessibility

Accessibility