Презентации за родот и медиумите

image_pdfimage_print

Презентација за родот и медиумите од четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2019 година

Родова структура на сопственоста кај телевизиите и радијата


Презентација за родот и медиумите од првиот јавен состанок на Агенцијата за 2018 година

Родовите прашања и медиумите: сопственост, одлучување и известување 2012-2016 


Презентација за родот и медиумите од четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2016 година

Родот во медиумите 2016 година


Презентација за родот и медиумите од четвртиот јавен состанок на Агенцијата за 2015 година

 Accessibility

Accessibility