Програма, планови и извештаи за работа за 2022 година

image_pdfimage_print
Програма за работа и финансиски план на Агенцијата

pdfПрограма за работа на Агенцијата за 2022 година

pdf Финансиски план на Агенцијата за 2022 година 

 

Годишни планови за вршење надзор 

pdfГодишен план за вршење програмски надзор во 2022 година 

pdfГодишен план за вршење административен надзор во 2022 година

Годишен план за јавни набавки

pdfГодишен план за јавни набавки за 2022 година Accessibility

Accessibility