Седница бр. 17 од 23.03.2014

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ја закажува 17-та седница за 23.03.2014 година (недела), со почеток во 12 часот.


 Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ја закажува 17-та седница за 23.03.2014 година (недела), со почеток во 12 часот.

Дневен ред

1. Предлог-Мислење на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во врска со законската обврска на Собранискиот канал да емитува бесплатно политичко претставување.Accessibility

Accessibility