Seanca nr. 17 me datë 23.03.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 17 do ta mbaje me datë 23.03.2014 (e diell), me fillim prej ora 12:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 17 do ta mbaje me datë 23.03.2014 (e diell), me fillim prej ora 12:00

Rendi i ditës

1 Propozim mendim të Agjencisë për shërbime mediatike në lidhje me obligimet ligjore të Kanalit parlamentar që të transmetoje përfaqësim politik pa pagesë.Accessibility

Accessibility