Седница бр.18 од 31.05.2012

Советот за радиодифузија ја одржа 18-та седница на 31.05.2012 година (четврток), со почеток во 09:00 часот, со следниот дневен ред и записник.

Седницата беше затворена за медиумите, од причина што стануваше збор за деловен однос на Советот и деловните банки во РМ и изнесувањето на податоци кои се составен дел на договорите не е дозволено без согласност на другата страна.Accessibility

Accessibility