Седница бр. 19 од 17.04.2013

image_pdfimage_print

19-та седница на Советот за радиодифузија на РМ за 17.04.2013 година (среда), со почеток во 11,00 часот.

 
                                                                 Д н е в е н   р е д

 

1.Предлози на Советот за радиодифузија на Република Македонија за дополнување на Нацрт-Законот за медиуми и аудиовизуелни медиумски услуги.

2.Разно.Accessibility

Accessibility