Седница бр.19-06.05.2020 година

image_pdfimage_print

Агенцијата 19-та седница на Советот ја закажува за 06.05.2020 година, која ќе се одржи преку видео конференциска врска со почеток во 14:00 часот.

 

Д Н Е В Е Н     Р Е Д

 

  1. Усвојување на Предлог-записник од 18-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 06.05.2020 година.
  2. Предлог за давање одобрување за спроведување на постапка за јавна набавка–стока: заштитни средства за превенција од Коронавирусот.
  3. Разно


Accessibility

Accessibility