Seanca nr .19-06.05.2020

image_pdfimage_print

Agjencioni seancën e 19-të të Këshillit e caktoi më 06.05.2020, e cila do të mbahet përmes një  video konference me fillim në ora14:00.

RENDI I DITËS 

  1. Miratim i Propozim-procesverbalit e seancës së 18-të të Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ,mbajtur më 06.05.2020.
  2. Propozim për dhënien e miratimit për zbatimin e procedurave për prokurim publik të mallrave: mjete mbrojtëse për parandalimin e koronavirusit.
  3. Të ndryshme


Accessibility

Accessibility