Седница бр. 27 – 02.09.2015

Скопје, 01.09.2015г. Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 27-та седница на Советот на Агенцијата, ја закажува за 02.09.2015г. во 14:00 часот, со следниот…


Скопје, 01.09.2015г. Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 27-та седница на Советот на Агенцијата ја закажува за 02.09.2015г. во 14:00 часот, со следниот:

                                                       Дневен ред

  1. Усвојување на Записникот од првото продолжение на 25-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржано на 26.08.2015 година.
  2. Усвојување на Записникот од 26 -та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 26.08.2015 година.
  3. Предлог – Одлука за набавка на проекторско платно со далечински управувач.
  4. Разно.


Accessibility

Accessibility