Сектор за информатичка поддршка и општи работи

image_pdfimage_print
м-р Арбен Саити

Раководител на Сектор

тел: 02/3103 417
arben.saiti@avmu.mk

 

Одделение за информатичка поддршка и технологии
м-р Арѓенд Џелили – Раководител
тел: 02/3103 407
argjend.xhelili@avmu.mk
Одделение за општи работи


Accessibility

Accessibility