Сектор за програмски работи

image_pdfimage_print

м-р Емилија Јаневска

Раководител на Сектор

тел: 02/ 3103 420
e.janevska@avmu.mk

 

Одделение за човекови права и медиумска писменост

м-р Емилија Петреска Камењарова – Раководител
тел: 02/3103 428
e.petreska-kamenjarova@avmu.mk

Одделение за културен идентитет

Огнен Неделковски – Раководител
тел: 02/3103 410
o.nedelkovski@avmu.mk

Одделение за програмски и административен надзор

Шќипе Тахири – Раководител
тел: 02/3103 424
sh.tahiri@avmu.mkAccessibility

Accessibility