Хроника од 12-та седница

На 12та седница на СРД најпрво беа верификувани мандатите на тројцата нови членови: М-р Васко Петревски, Селадин Џазаири и Антонио Јовановски.

Членовите на СРД ја разгледаа и усвоија информацијата за постапувањето на ТВ Сител, Радио Антена 5, Радио Канал 77 и Радио Рос Метрополис по изречените писмени мерки „опомена со барање за објавување“. На Радиото Рос Метрополис му беше оставен рок до 9 мај да ја изврши оваа обврска.Accessibility

Accessibility