Kronikë nga Mbledhja e 12-të e KRD

Në Mbledhjen e 12-të të KRD më parë u bë verifikimi i mandateve të tre anëtarëve të rinj: mr. Vasko Petrevski, Seladin Xhezairi dhe Antonio Jovanovski.


Anëtarët e KRD shqyrtuan dhe miratuan Informatën rreth veprimeve të TV Sitel, Radio Antena 5, Radio Kanal 77 dhe Radio Ros Metropolis pas masave të shqiptuara me shkrim “vërejtje me kërkesë publikimi”. Radios Ros Metropolis afati iu la deri në 9 maj për ta kryer këtë obligim.


Accessibility

Accessibility