Хроника од 23-та седница

Скопје, 06.07.2015 година – На 23 седница, Советот на Агенцијата даде одобрение директорот на Агенцијата да донесе Одлука за набавка на санитарна галантерија, за потребите нановиот административен деловен објект на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, Палата „ПАНКО БРАШНАРОВ”.Accessibility

Accessibility