Kronikë nga mbledhja e 23-të

Shkup, 06.07.2015 – Në mbledhjen 23, Këshilli i Agjencisë i dha leje drejtorit të Agjencisë për miratimin e Vendimit për blerje të galanterisë sanitare, për nevojat e objektit të ri zyrtar administrativ të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, Pallati “PANKO BRASHNAROV”.Accessibility

Accessibility