Хроника од 32-та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 16.10.2015г.  Советот на Агенцијата даде одобрение на директорот на Агенцијата да донесе Одлука за зачленување на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во Меѓународната стопанска комора Македонија (International Chamber of commerce Macedonia).

Воедно, ја усвои и Информацијата за потребата од измена на техничката спецификација за јавната набавка: ISO Сертификација и даде одобрение за спроведување на 2 (две) постапки за јавни набавки за следниве предмети: одржување на противпожарна спринклер инсталација и интернет конекција со хостирање на веб страницата на Агенцијата.  Accessibility

Accessibility