Хроника од 60-та седница

СКОПЈЕ, 12.12.2012- На денешната седница, Советот за радиодифузија (СРД) ги усвои Внатрешните работни процедури за спроведување на проектот од крајните приматели/крајни корисници под ИПА Компонента 1 и усвои 12 предлог-Одлуки за доделување јавна набавка за потребите на Советот.Accessibility

Accessibility