26.11.2010г. Советот за радиодифузија ќе одржи вонредна седница за ТВ А1

26.11.2010 – Поради најновите случувања со ТВ А1, денеска со почеток во 10 часот Советот за радиодифузија ќе одржи вонредна седница.

Сите медиуми ќе можат да присуствуваат без претходна најава.Accessibility

Accessibility