28.01.2011г. СРД усвои нови програмски пакети

СКОПЈЕ 28.01.2011 – На осмото продолжение на 14-та седница, одржана на 21.01.2011г. Советот за радиодифузија усвои нови програмски пакети. Целосните програмски пакети на кабелските, IPTV, DVB-T и DVB- S операторите, се објавени во делот на Оператори на страницата.

 Accessibility

Accessibility