28.01.2011-Këshilli i Radiodifuzionit miratoi paketa të reja programore

SHKUP, 28.1.2011 – Në vazhdimin e tetë të Mbledhjes së 14-të, mbajtur më 21.1.2011, Këshilli i Radiodifuzionit miratoi paketa të reja programore. Paketat e plota programore të operatorëve kabllorë, IPTV, DVB-T dhe DVB- S janë publikuar në pjesën Operatorë të faqes.Accessibility

Accessibility