02.12.2011г. СРД на ТВ Сител и’ изрече мерка писмена опомена со барање за објавување поради непочитување на правото за одговор и исправка

СКОПЈЕ, 02.12.2011 –  На денешното второ продолжение на 19тата седница, СРД и’ изрече писмена опомена со барање за објавување на телевизијата „Сител“  поради прекршено право на одговор и исправка во однос на барањето на АД Топлификација – Скопје.Accessibility

Accessibility