Македонски спорт

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Македонски спорт  (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018

Импресум

Коригиран извештај од редовен административен надзор Македонски спорт (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 05.03.2018

 Accessibility

Accessibility