Весник „Мој дом“

image_pdfimage_print

2017 година

Извештај од спроведен надзор:

Јавност во работата на издавачите на медиуми

– Редовен административен надзор Мој дом (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2017 


2016 година

2015 година

 Accessibility

Accessibility