2016 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор/мерка опомена

Дополнителни обврски на операторот кој реемитува програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор (член 144 став 3 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 04.08.2016Accessibility

Accessibility