Повик на Привремената комисија за следење на медиумското претставување

Скопје, 16.08.2016г. – Привремената комисија за следење на медиумското претставување упатува повик до сите заинтересирани да аплицираат за членство во Привремената комисија за следење на медиумското претставување и истото да го сторат на меил адресата contact@avmu.mk

Рокот за аплицирање истекува заклучно со недела 21 август 2016 година.Accessibility

Accessibility