Ftesë nga Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik

Shkup 16.08.2016 – Komisioni i përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik ju bën thirrje të gjithë të interesuarve që të aplikojnë për anëtarësim në Komisionin e përkohshëm për përcjelljen e prezantimit mediatik dhe të njëjtën ta bëjnë përmes adresës elektronike contact@avmu.mk.

Afati për aplikim është deri të dielën më datë 21 gusht 2016.Accessibility

Accessibility