Привремената комисијата за следење на медиумското претставување не постигна консензус за петтиот член

Скопје, 24.08.2016 година – Привремената комисија за следење на медиумското претставување ја известува јавноста дека на денешниот состанок не постигна консензус за избор на петтиот член.Accessibility

Accessibility