Одговор до СДСМ на барањето за измена на Методологијата за мониторинг

Скопје, 29.08.2016г. – Од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија пристигна барање за измена на Методологијата за мониторинг на изборното медиумско претставување преку радио и телевизиските програмски сервиси за предвремените парламентарни избори кои ќе се одржат во 2016 година.
Дописот пристигна по завршувањето на седницата на Советот на Агенцијата, која се одржа на 26.08.2016 година, и на која Советот едногласно ја усвои Методологијата во нејзината конечна форма.

Одговорот на барањето е достапен на следниот линкAccessibility

Accessibility