Përgjigje për LSDM-në në lidhje me kërkesën për ndryshimin e Metodologjisë për monitorim

Shkup, 29.08.2016 – Nga Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë arriti një kërkesë për ndryshimin e Metodologjisë për monitorimin e prezantimit mediatik zgjedhor përmes shërbimeve programore të radios dhe televizionit, gjatë zgjedhjeve të parakohshme parlamentare që do të mbahen në vitin 2016.

Shkresa arriti pas përfundimit të Seancës së Agjencisë, e cila u mbajt më 26.08.2016, dhe në të cilën Këshilli njëzëri e miratoi Metodologjinë në formën e saj finale.

Përgjigjen ndaj kërkesës mund ta merrni në këtë linkAccessibility

Accessibility