Именуван петтиот член на Привремената комисијата за следење на медиумското претставување

Скопје, 01.09.2016 година – По предлог на четирите члена на Привремената комисија за следење на медиумското претставување, постигнат со консензус, Директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денес го именуваше петтиот член.

За петти член на Привремената комисија за следење на медиумското претставувањее именуван Љуљзим Хазири.

Мандатот на Привремената комисија трае до завршување на изборниот процес на предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Македонија, кои ќе се одржат во 2016 година.

 Accessibility

Accessibility