Сочувство за загубата на Љупчо Хаџи-Стефанов, сопственик на Џез ФМ

Скопје, 06.09.2016 година – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изразува сочувство до семејството на Љупчо Хаџи-Стефанов, сопственик на радиото Џез ФМ.

Љупчо Хаџи-Стефанов беше сопственик на Џез ФМ, радио на регионално нивo, уникатно по емитувањето на квалитетна џез музика.Accessibility

Accessibility