Letër ngushëllimi për humbjen e Ljupço Gaxhi Stefanov, pronar i Xhez FM

Shkup, 06.09.2016 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele shpreh ngushëllimet deri te familja e Ljupço Haxhi-Stefanov, pronar i radios Xhez FM.

Ljupço Haxhi-Stefanov ishte pronar i Xhez FM, radio në nivel rajonal, unike për nga emetimi i xhaz muzikës kualitative.Accessibility

Accessibility