2017 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Податоци за сопственичка структура

– Контролен административен надзор ТВ Дибра  – член 15 став 3 од Законот за медиуми – 26.12.2017

– Редовен административен надзор – ТВ Дибра (член 15 став 3 од Законот за медиуми) – 22.11.2017

  • Решение за преземање мерка опомена  ТВ Дибра – член 15 ства 3 од Законот за медиуми – 05.12.2017


Accessibility

Accessibility