Соопштение за јавност

Скопје, 03.03.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот вербален напад врз новинарот Борјан Јовановски и како неколкупати досега,повторно апелира да не се омаловажуваат и навредуваат новинарите поради вршењето на нивната професија.

За различните мислења и ставови, во едно демократско општество треба аргументирано да се разговара, а улогата на медиумите и новинарите во тој процес е од суштинско значење.Accessibility

Accessibility