Deklaratë për opinion

Shkup, 03.03.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sulmin e djeshëm verbal ndaj gazetarit Borjan Jovanovski, sikurse disa herë deri tani,duke apeluar përsëri që të mos nënçmohen dhe ofendohen gazetarët për shkak të profesionit të tyre.

Lidhur me mendimet dhe qëndrimet e ndryshme, në një shoqëri demokratike duhet që me argumente të bisedohet, kurse roli i mediumeve dhe gazetarëve në këtë proces është me rëndësi të veçantë.Accessibility

Accessibility