ОСУДА ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВРЗ НОВИНАРСКАТА ЕКИПА НА ПОРТАЛОТ КУРИР.МК

Скопје, 17.08.2017г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги го осудува вчерашниот инцидент со отстранувањето на снимателот на интернет порталот курир.мк, за време на јавна седница на Државната изборна комисија.

Агенцијата апелира да им се овозможи на медиумските работници, непречено да известуваат за сите настани и случувања.Accessibility

Accessibility