DËNOJMË INCIDENTIN NDAJ EKIPIT TË GAZETARËVE TË PORTALIT KURIR.MK

Shkup, 17.08.2017 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon incidentin e djeshëm të largimit të kameramanit të portalit të internetit kurir.mk, gjatë seancës publike të Komisionit shtetëror zgjedhor.

Agjencia apelon që t’u mundësohet punëtorëve mediatik që të kryejnë punën e tyre pa pengesa në mënyrë që të informojnë lidhur me të gjitha ngjarjet dhe ndodhitë.Accessibility

Accessibility