Британскиот амбасадор Чарлс Гарет во работна посета на Агенцијата

Скопје, 31.08.2017г. – Претставници на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, денес одржаа работна средба со амбасадорот на Велика Британија во Македонија, Чарлс Гарет.

На средбата се разговараше за мониторингот на радио и телевизиските сервиси за Локалните избори 2017,
начинот на известување на медиумите и извештаите од мониторингот, коишто ги изготвува Агенцијата.Accessibility

Accessibility