Ambasadori i Britanisë Çarls Garet realizoi një vizitë pune në Agjenci

Shkup, 31.08.2017. – Përfaqësues të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, sot realizuan një takim pune me ambasadorin e Britanisë së Madhe në Maqedoni, Çarls Garet.

Në takim u bisedua për monitorimin e shërbimeve të radios dhe televizionit gjatë Zgjedhjeve lokale 2017, mënyrën e informimit të mediumeve si deh raportet e monitorimit që përpilohen nga ana e Agjencisë.

 Accessibility

Accessibility