Објавен третиот видео спот од авантурата на Јове низ медиумската писменост

Скопје, 19.12.2017г. – Јове станува се помудар за медиумите и продолжуваат неговите авантури на Островот на медиумската писменост.

Овој пат, тој открива дека е следен!

Но, кој  го следи и што може тој да направи во врска со тоа?

Дознајте во третиот видео спот од авантурата на Јове низ медиумската писменост.

Спот – Патување до медиумската писменост 3: Приватност и следење

 

 

 Accessibility

Accessibility