Publikohet video spoti i tretë nga aventura e Joves në arsimimin mediatik

 Shkup, 19.12.2017. – Jove bëhet gjithnjë e më i mençur për mediumet dhe vazhdon aventurat e tij në Ishullin e arsimimit mediatik.

Këtë herë, ai zbulon se është i përcjellur!

Por, kursh e përcjell dhe çka mund të bëjë në lidhje me këtë?

Zbuloni në video spotin e tretë nga aventura e Joves nëpër arsimimin mediatik.

Spoti – Udhëtim deri në arsimimin mediatik 3: Privacia dhe përcjellja

 

 

 Accessibility

Accessibility