Вонреден програмски надзор врз ТВ 24 Вести

Скопје, 27.04.2018г. – Агенцијата изврши вонреден програмски надзор врз емисијата „Куќа на фудбалот“ емитувана на ТВ 24 Вести, на 22 април 2018 година. Предмет на надзорот е почитувањето на обврските коишто се однесуваат на членот 48 од ЗААВМУ (посебни забрани).

Надзорот покажа дека истиот радиодифузер постапил согласно одредбите од ЗААВМУ.

Извештајот може да се погледнe на следниот линк:

ТВ 24 Вести – (член 48 од ЗААВМУ) – 27.04.2018Accessibility

Accessibility