Објавен Преглед на јавната пропаганда за Референдумот 2018

Скопје, 05.10.2018 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска објави Преглед на јавната пропаганда за Референдумот 2018.

Податоците од прегледот за одвоената минутажа се добиени врз основа на анализа на целокупната програма што радиодифузерите на државно ниво ја емитуваа во период од 10 до 27 септември.

Прегледот можете да го преземете на следниот линк.Accessibility

Accessibility