Publikohet pasqyra e kontrollit të propagandës gjatë Referendumit 2018

Shkup, 05.10.2018 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot publikoi Kontrollin e propagandës publike gjatë referendumit 2018.

Të dhënat për kontrollin minutat e ndara janë marrë në bazë të analizës së programit të përgjithshëm që e kanë emetuar radiodifuzerët ni nivel shtetëror, në periudhën nga data 10 deri më 27 shtator.

Pasqyrimi i kontrollit mund të merret në këtë link.Accessibility

Accessibility