Програмски надзор врз операторот КАНАЛ 16

Скопје, 30.11.2018г. – Врз операторот КАНАЛ 16 од Ресен, извршен е редовен програмски надзор за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои операторот ги реемитува. При надзорот не се констатирани непочитувања на ЗААВМУ.

Извештајот од надзорот е достапен на линкот:

КАНАЛ 16 – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 30.11.2018Accessibility

Accessibility