2019 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена:

Обврска за титлување; Регистрација на програмските сервис

Вонреден програмски надзор Вива Нет (член 141 од ЗААВМУ) – 25.10.2019

Редовен програмски надзор Вива Нет – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 17.10.2019

Вонреден програмски надзор Вива Нет (член 64 и член 141 од ЗААВМУ) – 26.07.2019

Редовен програмски надзор Вива Нет  (член 64 став 2 и член 141 од ЗАВМУ) – 17.05.2019

  • Мерка – Јавна опомена Вива Нет (член 141 од ЗААВМУ) – 22.05.2019


Accessibility

Accessibility