Редовен програмски надзор врз операторите Траншпед Трејд, Оне.Вип, Кабел-Л-Нет и Инфел-КТВ

Скопје, 04.02.2019г. – При редовен програмски надзор за почитувањето на обврските за регистрација на програмски сервиси и титлување на програмските сервиси кои операторите ги реемитуват, врз операторите Траншпед Трејд, Оне.Вип, Кабел-Л-Нет и Инфел-КТВ, не се утврдени прекршувања на ЗААВМУ.

Извештаите од спроведените надзори се достапни на линковите:

Траншпед Трејд (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 04.02.2019

Оне.Вип (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 01.02.2019

Кабел-Л-Нет (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 01.02.2019

Инфел-КТВ (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 01.02.2019Accessibility

Accessibility