2020 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Tитлување на македонски или на јазикот на заедницата која не е мнозинство во РСМ;  Регистрација на програмските сервиси 

Редовен програмски надзор – А1 МАКЕДОНИЈА – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 27.08.2020

Редовен програмски надзор – А1 МАКЕДОНИЈА – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 26.06.2020Accessibility

Accessibility